Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-online.nl


  Online waarzegster uit Nederland geeft onmiddellijk online advies en online hulp
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegster uit Nederland geeft onmiddellijk online advies en online hulp  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online waarzegsters Daghoroscoop  Stier door online waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door online waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door online waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door online waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door online waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door online waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door online waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door online waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door online waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door online waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door online waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Aurora
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-online.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Aurora
  Ervaring met waarzegster Aurora
  Wat fijn je gesproken te hebben en me het helder te vertellen zoals het is. Ik verlies zo de moed af en toe en je hebt me weer vertrouwen gegeven. Daardoor kan ik weer doorpakken. Dank je wel.




Ervaring van D. met waarzegster Aurora   Ervaring van D. met waarzegster Aurora   Ervaring van D. geplaatst op 26 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Aurora
  Ervaring met waarzegster Aurora
  Zeer goed invoelend, wijs en zuiver medium .




Ervaring van S met waarzegster Aurora   Ervaring van S met waarzegster Aurora   Ervaring van S geplaatst op 20 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Aurora
  Ervaring met waarzegster Aurora
  Aurora, bedankt je was zeer verhelderend. Goede uitleg van de kaarten. Topper.




Ervaring van Che. met waarzegster Aurora   Ervaring van Che. met waarzegster Aurora   Ervaring van Che. geplaatst op 1 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Aurora
  Ervaring met waarzegster Aurora
  Hoi Aurora, je had gelijk dat vandaag niet het moment was om het gesprek aan te gaan met J. Hij bleek super gestresst voor zijn optreden (en wie weet wat nog meer). Geeft me vertrouwen dat de rest van wat je zei ook klopt :).




Ervaring van Eameralda met waarzegster Aurora   Ervaring van Eameralda met waarzegster Aurora   Ervaring van Eameralda geplaatst op 25 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Aurora
  Ervaring met waarzegster Aurora
  Helaas waren mijn credits sneller op dan gedacht, waardoor ik niet alle info heb gekregen over mijn situatie over die fb blokkade, maar verder heb je me goed geholpen. en ik bel je zeker tzt weer terug (of een enailconsult). Dank je wel.




Ervaring van Esmeralda met waarzegster Aurora   Ervaring van Esmeralda met waarzegster Aurora   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Aurora
  Ervaring met waarzegster Aurora
  Hoi aurora . je consulten zijn prima. bel je vanavond op de lijn. tot bels.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Aurora   Ervaring van Anoniem met waarzegster Aurora   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Aurora
  Ervaring met waarzegster Aurora
  Je hebt me enorm geholpen. Dank je wel. Dank voor de helderheid die ik zo nodig had te weten. Groet.




Ervaring van Diana met waarzegster Aurora   Ervaring van Diana met waarzegster Aurora   Ervaring van Diana geplaatst op 14 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Aurora
  Ervaring met waarzegster Aurora
  Dank je wel voor je mooie legging.
bel je gauw terug. super.




Ervaring van Wendy met waarzegster Aurora   Ervaring van Wendy met waarzegster Aurora   Ervaring van Wendy geplaatst op 23 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Aurora
  Ervaring met waarzegster Aurora
  Ik heb inmiddels eind oktober zelf contact opgenomen met M. en een kort gesprek gehad, dus ik kan niet meer weten of de voorspelling van het contact vanuit hem voor december dit jaar nog uitkomt, zeg ik heel eerlijk. Wat het contact betreft, laat ik het nu weer even rusten.
Aurora, nu ik u helaas niet meer kan mailen, bel ik u wellicht een keertje komend jaar. U vertelde me dat we dan een andere 'trilling' hebben. Voor nu voor alsnog bedankt, ik koester uw mails en lees ze vaak over. Veel liefs.




Ervaring van Stephanie met waarzegster Aurora   Ervaring van Stephanie met waarzegster Aurora   Ervaring van Stephanie geplaatst op 27 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Aurora
  Ervaring met waarzegster Aurora
  Aurora is geweldig. Zij is de persoon die jou echt vooruit helpt. Haar inzichten zijn heel precies. Ze voelt haarfijn aan wat jij als persoon nodig hebt. Ik ben haar heel erg dankbaar :-).




Ervaring van Laure met waarzegster Aurora   Ervaring van Laure met waarzegster Aurora   Ervaring van Laure geplaatst op 3 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Aurora
  Ervaring met waarzegster Aurora
  Ik heb kortgeleden Aurora voor het eerst geraadpleegd via e-mail. Ik heb haar een foto gestuurd van iemand waar ik een vraag over had, en eigenlijk maar 1 vraag aan haar gesteld daarbij. maar kreeg vervolgens een complete uitzetting over hem, over wat voor persoon hij is, hoe het nu met hem gaat, waar hij mee worstelt en de kernpunten van zijn 'zijn', die voor mij heel erg herkenbaar zijn. Ook over mij heeft ze wat kunnen vertellen, terwijl ik niet eens op de foto stond.

Ik moet zeggen, meerdere paragnosten hebben zeer accurate informatie gegeven over dezelfde persoon waar ik een vraag over had (sommigen ook niet, konden mij alleen maar generieke dingen zeggen die in principe op iedereen wel toepasbaar kunnen zijn), maar op de een of andere manier lijkt de informatie van Aurora ten eerste het meest uitgebreid, en ten tweede het meest precies. Waardoor zij heel erg betrouwbaar op mij overkomt. Ik weet uiteraard ook van haar nog niet of de voorspellingen uit gaan komen, dat zal de tijd uit moeten wijzen. Ik ga het ZEKER bij de getuigenissen plaatsen, mocht het zo zijn. De tijd die zij voorspelt, reikt nog tot december. Ik hoop heel erg dat het klopt, maar mocht het later uitkomen dan dat, dan laat ik het uiteraard ook weten.

Hoe dan ook ben ik erg dankbaar dat ik iemand kan raadplegen die zo'n bijzondere gave heeft, want daar kunnen we in ieder geval niet over twisten. Zij heeft nooit zomaar kunnen weten wat zij mij heeft verteld, op basis van de luttele (laten we maar gewoon zeggen: geen) info die ik gegeven heb, en daar wil ik haar sowieso heel erg voor bedanken. Wat mooi en enorm bijzonder dat dit bestaat. Ik heb altijd geloofd dat er meer is tussen hemel en aarde, en dit was voor mij ook een manier om naar bevestiging daarvan te zoeken. Die heb ik nu gevonden.

Heel erg veel liefs van mij,.




Ervaring van Stephanie met waarzegster Aurora   Ervaring van Stephanie met waarzegster Aurora   Ervaring van Stephanie geplaatst op 22 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-online.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-online.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-online.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-online.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden