Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-online.nl


  Online waarzegster uit Nederland geeft onmiddellijk online advies en online hulp
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegster uit Nederland geeft onmiddellijk online advies en online hulp  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online waarzegsters Daghoroscoop  Stier door online waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door online waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door online waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door online waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door online waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door online waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door online waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door online waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door online waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door online waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door online waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Sabine
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-online.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  1 woord Wauwiee.




Ervaring van Angela met waarzegster Sabine   Ervaring van Angela met waarzegster Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Sabine is zeker een aanwinst op de lijn en behoort inmiddels tot mijn top 3. Eerlijk, recht voor zn raap en blijft bij haar standpunt. Iets wat ik erg waardeer omdat ik vaak in mijn emotie zit op dat moment en later het kwartje valt die mij bevestigt dat ze gelijk had. Ook blij dat ze de kleinste details opnoemt die mss voor een ander irrelevant is maar voor mij een erg belangrijk om ook te weten. Daarom altijd een feest om met Sabine te bellen. Ga zo door en hoop dat je een blijvertje bent op deze toplijn. Gr en tot gauw Rita.




Ervaring van Rita met waarzegster Sabine   Ervaring van Rita met waarzegster Sabine   Ervaring van Rita geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  O My God het was de moeite waard om in contact te komen met deze engel. Alles wat je zij viel op zijn plek alleen ik moet geloven in mijn zelf en aangeven ik verdiend het beste en dat ga ik zeker doen. Bedankt voor alles lieve engel en hou jouw zeker op de hoogte. P.S. goed op jouw zelf echt een mooi Reading en Positief.

One Love Angela xxx.




Ervaring van Angela met waarzegster Sabine   Ervaring van Angela met waarzegster Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Dankjewel lieve Sabine voor je reading, ik hoop T snel weer te horen en te zien.❤ liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met waarzegster Sabine   Ervaring van Nathalie met waarzegster Sabine   Ervaring van Nathalie geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Sabine is een aanrader en 10 sterren waard. Als je denkt huh, kan ik even niet plaatsen? - geef het een dag of twee en je zal het zien. Hehe :) Plus een superlief mens:) Bedankt. X (Weegschaal verhaal).




Ervaring van E. met waarzegster Sabine   Ervaring van E. met waarzegster Sabine   Ervaring van E. geplaatst op 4 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Nu even met 5 sterren hoor, want dat was ik vergeten aan te passen.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sabine   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sabine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Sabine, jij bent een engel en goud waard. Telkens geef je hoop en geeft zo een duidelijke reading. Ik beloof je ik geloof elk woord dat je zegt. Het komt goed met de lange man.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sabine   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sabine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Lieve Sabine, zojuist heb ik jou aan de lijn gehad en je wist mij zoveel dingen te vertellen. Jij hebt mij zo'n goed gevoel gegeven en ik ben blij om jou gesproken te hebben. Jij hebt een mooie energie. Heeeeel erg bedankt voor je geduld. Zodra jouw voorspellingen uit zijn gekomen, plaats ik weer een berichtje. Kus en knuffel.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sabine   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sabine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Het is ongelofelijk. Gister zei je morgen ontvang je een bericht van iemand uit het verleden. Vandaag heb ik die ook echt ontvangen. Kippenvel, moest gelijk aan je denken. Het is ongelofelijk, maar waar. Ik hoop zo dat je andere voorspellingen ook uitkomen. Liefs E.




Ervaring van E. met waarzegster Sabine   Ervaring van E. met waarzegster Sabine   Ervaring van E. geplaatst op 23 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Beste Sabrina, toppertje. Je voelde de situatie meteen aan, zonder dat ik iets hoefde te zeggen. Alles klopte meteen en kijk alvast uit naar je voorspelling. Ik hou je op de hoogte.




Ervaring van A met waarzegster Sabine   Ervaring van A met waarzegster Sabine   Ervaring van A geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Wauw. Je had me zoooo gewaarschuwd voor iets groots en ik ben er met mijn ogen dicht ingetuimeld. Met zoals je ook voorspelde grote gevolgen. Ik had het gewoon niet door. Je bent een kanjer in je werk. Zoveel mediums gebeld en je was de enige die me tot 2x toe die waarschuwing gaf had ik maar geluisterd.
Je hebt een prachtige gave en interpreteerde de kaarten correct. No nonsens pure waarheid positief of negatief topvrouw.




Ervaring van Fanny met waarzegster Sabine   Ervaring van Fanny met waarzegster Sabine   Ervaring van Fanny geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Sabine. Moest net aan je denken. Je bent ongelooflijk goed. Je voorspellingen komen uit. o blij dat ik je heb:) xxx (weegschaal gedoe).




Ervaring van J. met waarzegster Sabine   Ervaring van J. met waarzegster Sabine   Ervaring van J. geplaatst op 8 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  lieve sabine
Alles is uit gekomen wat je voorspeld hebt, sommige dingen kon ik eerste instantie niet plaatsen, maar achteraf viel alles op zijn plek. Bedankt lieverd ik ga je zeker nog een keer bellen.xxx.




Ervaring van Sandra met waarzegster Sabine   Ervaring van Sandra met waarzegster Sabine   Ervaring van Sandra geplaatst op 24 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Lieve Sabine, een poos geleden had Ik je aan de lijn en je deed een heel scala aan voorspellingen. Ik moest net daardoor ook even aan je denken. Je zei me dat ik nog een reis ging maken. Ik zei toen dat ik helemaal niet van plan was om op de korte termijn weg te gaan dus ik liet het langs me heen gaan. Gisteravond heb ik heel spontaan een lastminute stedentrip naar het buitenland geboekt. Daar was dus de reis. Heb je toch nog gelijk gekregen. ;) liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sabine   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sabine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Lieve Sabine, bedankt dat jij er steeds voor mij bent. Jij bent tien sterren waard en meer. Een meerwaarde op de lijn. Zo to the point dat jij de beelden of kaarten ziet, je zit er telkens helemaal juist bovenop. Ongelooflijk hoe jij dat doet, lijkt wel alsof ik mijn eigen verhaal vertel. Telkens blaas jij mij van mijn sokken met jouw reading, ik sta telkens verbaasd. Ik raad iedereen aan jou te bellen en iedereen zal het zelfde beamen wat ik hier schrijf. Een topper in je vak, jij bent kei goed. Wat heb ik je gemist tijdens je verlof. Dikke knuf en veel liefs, Lydia.




Ervaring van Lydia met waarzegster Sabine   Ervaring van Lydia met waarzegster Sabine   Ervaring van Lydia geplaatst op 21 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Hey Sabine, ik wou je heel erg bedanken voor die fantastische reading. Ik bel je heel graag nog een keer. Heel veel liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met waarzegster Sabine   Ervaring van Nathalie met waarzegster Sabine   Ervaring van Nathalie geplaatst op 7 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Ik weet echt niet hoe je het doet maar je voorspelling is 1 dag later uitgekomen. Je zei dat iemand gaat scheiden volgende dag ontmoet ik een vriendin die me verklaart dat ze gaat scheiden. Sabine, hoe doe jij dit?. I fucking love you.




Ervaring van Nuria met waarzegster Sabine   Ervaring van Nuria met waarzegster Sabine   Ervaring van Nuria geplaatst op 8 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Hey Sabine. Ik ben online vanuit New York. Kusjes nuriya .




Ervaring van Nuria met waarzegster Sabine   Ervaring van Nuria met waarzegster Sabine   Ervaring van Nuria geplaatst op 4 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Hay Sabine lieverd. Kom je vandaag online? Ik ben nog even wakker vanuit New York xxx .




Ervaring van Nuria met waarzegster Sabine   Ervaring van Nuria met waarzegster Sabine   Ervaring van Nuria geplaatst op 4 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Ongelooflijk lief en ongelooflijk goed. Letter voor letter komt alles uit. Dankjewel Sabin. Super blij met jou.:) X( Weegschaal verhaal) J.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sabine   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sabine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Wauw sabine jij bent ongelofelijk goed. Zijn al een paar dingen uitgekomen die je voorspeld had dankjewel.




Ervaring van M met waarzegster Sabine   Ervaring van M met waarzegster Sabine   Ervaring van M geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Sabine vertelde mij dat ik parfum zou krijgen van iemand die het goed wou maken met mij , de volgende dag kreeg ik parfum .
Ik ben benieuwd naar al jou andere voorspellingen die je gedaan hebt .




Ervaring van L met waarzegster Sabine   Ervaring van L met waarzegster Sabine   Ervaring van L geplaatst op 25 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Zo goed, alles komt uit. Bedankt dat je er altijd bent. Love you xxx uit Belgie.




Ervaring van E met waarzegster Sabine   Ervaring van E met waarzegster Sabine   Ervaring van E geplaatst op 20 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Hi Sabine, je hebt weer gelijk. Mijn andere ex met wie ik nu een platonische vtendschappelijke relatie heb moet volgende week naar de mond hygieniste.hij heeft idd een zwak gebit. Ik sprak hem net. Indrukwekkend hoe goed jij de kaarten kunt lezen. Groet en tot gauw.




Ervaring van Rita met waarzegster Sabine   Ervaring van Rita met waarzegster Sabine   Ervaring van Rita geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Hoi Sabine. Bedankt voor je legging en uitleg. En natuurlijk ook je compliment. Ik wacht je voorspelling af. Eerdere voorspellingen zijn al uitgekomen. Nogmaals bedankt. Big hug.




Ervaring van Lin met waarzegster Sabine   Ervaring van Lin met waarzegster Sabine   Ervaring van Lin geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Hi Sabine,

Ik belde je een paar dagen geleden en je vroeg mij of ik een pakketje of iets had besteld. Ik wist op dat moment niet waarover je het had maar kreeg avonds in brievenbus, wat denk je. Idd, pakketje. Was vergeten dat ik online iets had "besteld" en glad vergeten. Goed gezien van je. Ook goed gesprek die ik net mijn zoon zou voeren is uitgekomen. Bij jou komt alles tot in de details uit. Echt een aanwinst. Bel je gauw weer. Gr Rita.




Ervaring van Rita met waarzegster Sabine   Ervaring van Rita met waarzegster Sabine   Ervaring van Rita geplaatst op 7 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  He Sabine, dank voor jou zuivere consult. Zuiver, krachtig en puur, je verteld hetgeen je door krijgt, snel en eerlijk. De antwoorden op mijn vragen, klopten in het nu. Echt persoonlijke omstandigheden die je niet kon weten, legde je zonder te vragen uit. Dank voor de mooie voorspelling, tot snel. Bo.




Ervaring van Bo met waarzegster Sabine   Ervaring van Bo met waarzegster Sabine   Ervaring van Bo geplaatst op 29 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Lieve Sabine, wat eist je rake dingen te zeggen wow. Je bent een fijne vrouw om naar te luisteren, neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Dank je wel lieverd.




Ervaring van Daphne met waarzegster Sabine   Ervaring van Daphne met waarzegster Sabine   Ervaring van Daphne geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Hoi Sabine, ik heb een heel fijn gesprek met je gehad. Je had 3 voorspellingen gedaan waarvan 2 meteen na ons gesprek al zijn uitgekomen. Kan niet wachten tot de andere voorspelling uitkomt wat betreft de liefde. Ik houd je op de hoogte.
Gr. Cindy.




Ervaring van Cindy met waarzegster Sabine   Ervaring van Cindy met waarzegster Sabine   Ervaring van Cindy geplaatst op 7 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Lieve Sabine, wat ben jij een pracht mens. Steeds weer kom ik met dezelfde vragen en steeds weer weet je me in mijn kracht te zetten en rust te geven. Bedankt voor de healing op afstand. Net wat ik nodig had. Duizendmaal dank. Liefs Val.




Ervaring van Val met waarzegster Sabine   Ervaring van Val met waarzegster Sabine   Ervaring van Val geplaatst op 4 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Sabine. Hoe doe je dit?? Haha. Letterlijk al je voorspellingen komen telkens stuk voor stuk uit. Ik sta versteld. Chapeau. X PS het weegschaal verhaal.




Ervaring van C. met waarzegster Sabine   Ervaring van C. met waarzegster Sabine   Ervaring van C. geplaatst op 8 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Wil je weer ff Spreken.




Ervaring van Nuriya met waarzegster Sabine   Ervaring van Nuriya met waarzegster Sabine   Ervaring van Nuriya geplaatst op 4 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Lieve Sabine, wat ben jij bijzonder. Ik belde je vorige week en je zei dat ik geld zou terugkrijgen . enkele dagen later kreeg ik een pak geld teruggestort dat teveel betaald was, wist ik niets van. Ik belde je opnieuw en je zei dat ik opnieuw een som zou terugkrijgen, dezelfde dag nog een som teruggekregen. Je vroeg of er een kindje ziek was maar dat alles terug goedkomt, 3 dagen later heb ik op spoed gezeten met mijn jongste dochter omwille van een virale infectie en een dag later is ze genezen. Je zei dat ik 1000 eu zou moeten betalen aan iemand, dit weekend brief gekregen met 1100 die ik moet betalen. Mijn mooiste voorspelling, dat de liefdesproblemen over zijn en die man nu eindelijk naar mij toe gaat komen ben ik ongeduldig aan het afwachten maar ik geloof er terug in. Bedankt voor je mooie en bijzondere gave. Ik bel je deze week opnieuw. Liefs V.




Ervaring van V met waarzegster Sabine   Ervaring van V met waarzegster Sabine   Ervaring van V geplaatst op 1 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Die instellingshoofd was zoals je zei KEI LIEF en begripvol. Ze zal het helemaal in orde brengen. I love you. Thank you so so much. Ik vlieg naar New York morgen yeah.




Ervaring van Nuriya met waarzegster Sabine   Ervaring van Nuriya met waarzegster Sabine   Ervaring van Nuriya geplaatst op 26 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Sabine is echt een aanrader en een schat van een vrouw. Noemt heel veel dingen op dus hou je pen en papier in de aanslag. Alles wat zij zegt komt ook echt uit. Voor mij 10 sterren waard. Liefs, C. PS het weegschaal verhaal.




Ervaring van C. met waarzegster Sabine   Ervaring van C. met waarzegster Sabine   Ervaring van C. geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-online.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-online.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-online.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-online.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden