Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-online.nl


  Online waarzegster uit Nederland geeft onmiddellijk online advies en online hulp
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegster uit Nederland geeft onmiddellijk online advies en online hulp  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online waarzegsters Daghoroscoop  Stier door online waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door online waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door online waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door online waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door online waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door online waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door online waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door online waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door online waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door online waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door online waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Sharida
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-online.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Sharida voelt heel goed en snel aan. Ze zegt zoals het is, en is een goede, lieve steun.




Ervaring van anoniem met waarzegster Sharida   Ervaring van anoniem met waarzegster Sharida   Ervaring van anoniem geplaatst op 2 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Je voorspelling is uitgekomen. Precies zoals je voorspeld had. Je zei binnen een maand en ik zal echt opgelucht zijn. Ja hoor. You did it again.




Ervaring van N. met waarzegster Sharida   Ervaring van N. met waarzegster Sharida   Ervaring van N. geplaatst op 15 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  IK wilde langs deze weg nogmaals Sharida bedanken voor de steun van de afgelopen maanden. Als ik je niet had gehad dan zou het veel moeilijker zijn geweest. Alles wat je hebt gezegd is helemaal tot in detail uitgekomen en ben supergelukkig. Een dikke zoen XXX.




Ervaring van anoniem met waarzegster Sharida   Ervaring van anoniem met waarzegster Sharida   Ervaring van anoniem geplaatst op 26 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Sharida is een Godsgeschenk. Dankbaar voor haar Liefdevolle adviezen.




Ervaring van Edmilton met waarzegster Sharida   Ervaring van Edmilton met waarzegster Sharida   Ervaring van Edmilton geplaatst op 31 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  U wist welke personen een rol speelden in mijn leven en hoe ze zich verhielden tot mij. Wat u zegde kon ik allemaal een plaats geven. Volle vertrouwen in de toekomst die u voor mij zag. Deze vriendelijke vrouw heeft de gave.




Ervaring van manuithetverleden met waarzegster Sharida   Ervaring van manuithetverleden met waarzegster Sharida   Ervaring van manuithetverleden geplaatst op 17 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Je bent echt goed
X.




Ervaring van Desislava met waarzegster Sharida   Ervaring van Desislava met waarzegster Sharida   Ervaring van Desislava geplaatst op 10 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Heel erg bedankt voor je wijze raad, je hebt mij hiermee enorm geholpen.




Ervaring van Marion met waarzegster Sharida   Ervaring van Marion met waarzegster Sharida   Ervaring van Marion geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Bedankt om mijn ochtend goed te laten beginnen.
De twijfels kwamen op en die nam jij weg met je voorspelling.
Alles wat je voor de voorspelling wist te vertellen, was de pure waarheid. Dus er is geen twijfel mogelijk dat wat je hebt gezegd ook gaat gebeuren.
Nu alleen maar afwachten.
Dankjewel.
En ook voor je opgewekt onthaal. Er zijn er maar weinige hier die zo vrolijk en enthousiast klinken bij het opnemen van de telefoon.




Ervaring van J. met waarzegster Sharida   Ervaring van J. met waarzegster Sharida   Ervaring van J. geplaatst op 29 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Ik bel charida elke keer als ik een probleem heb ze is en heel positief iemand, elke keer zei ze mij dat er ging terug keer zijn van mijn ex na lange tijd is haar voorspelling uitgekomen, zeker aan te raden ,ze houd je ook niet onnodig aan de lijn DANK je wel charida voor je steun liefs francine.




Ervaring van francine met waarzegster Sharida   Ervaring van francine met waarzegster Sharida   Ervaring van francine geplaatst op 19 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Lieve charida

Zoals je zei ,nog geen 10 min later was het er al sms.
Nu de afspraak wil deze persoon ook zoals je zei, hoe goed ben jij zeg voor mij een topper
Veel liefs.




Ervaring van Energieke dame met waarzegster Sharida   Ervaring van Energieke dame met waarzegster Sharida   Ervaring van Energieke dame geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Hoi charida,
Was weer leuk gesprek zeg, spijtig dat de minuten zo vlug gaan.
Je bent altijd to the point voor mij
Bedankt energieke dame.




Ervaring van Energieke dame met waarzegster Sharida   Ervaring van Energieke dame met waarzegster Sharida   Ervaring van Energieke dame geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Sharida je bent een fantastische begrijpende vrouw je hebt me altijd de moed gegeven om verder te gaan, je consults zijn duidelijk en eerlijk, aan de telefoon een fijne stem rustgevend, je zegt zoals het is je bent een topper doe zo verder. Ben blij dat ik jou hier gevonden heb.




Ervaring van claes marleen met waarzegster Sharida   Ervaring van claes marleen met waarzegster Sharida   Ervaring van claes marleen geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Hoi sharida
Was weer en leuk gesprek vermoedelijk zal het ene wel vlug gebeuren eerste contact.
De vorige keer heeft juist op de kop 1 uur geduurd voor het uitkwam straffe dame ben je en je ziet het zeer scherp
Bel je nog zeker terug
Energieke dame uit het buitenland.




Ervaring van Energieke dame uit buitenland met waarzegster Sharida   Ervaring van Energieke dame uit buitenland met waarzegster Sharida   Ervaring van Energieke dame uit buitenland geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Lieve Sharida
Fijn dat ik je weer gesproken heb.Ik wil je weer bedanken voor al je wijze woorden en je je positieve hulp.Jij bent echt mijn drijfveer.Je ziet het iedere keer goed.Een top Vrouw.Ik spreek je weer snel.Veel liefs S.




Ervaring van San met waarzegster Sharida   Ervaring van San met waarzegster Sharida   Ervaring van San geplaatst op 7 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Vandaag Sharida 2 x gebeld, wat vertelde deze dame rake dingen. Stelde me gerust dat ik alles moest loslaten en zijn gangetje moest laten gaan ivm een man waar ik een soort chemie met had. Dus afwachten, je zei ook dat ik vrijdag zeker aan het werk ging zijn, en hiervan heb ik dan ook juist bevestiging van gekregen. Ga er dan ook met een gerust hart naartoe en laat de liefde open bloeien. Bedankt lieve dame.




Ervaring van Inge met waarzegster Sharida   Ervaring van Inge met waarzegster Sharida   Ervaring van Inge geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Fijn gesprek net.
Bedankt Sharida voor U Positieve energie.
Ik blijf er in geloven.
Mijn gevoel zegt ook hetzelfde.
Groetjes E.




Ervaring van E met waarzegster Sharida   Ervaring van E met waarzegster Sharida   Ervaring van E geplaatst op 18 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Vandaag gebeld met sharida en een van haar voorspellingen is al uitgekomen. Oef. Kijk uit naar de andere die ze heeft gedaan. Heel erg bedankt sharida om me gerust te stellen want ik was een stressbol vandaag. Alle sterren waard.




Ervaring van wendy met waarzegster Sharida   Ervaring van wendy met waarzegster Sharida   Ervaring van wendy geplaatst op 2 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Wat een lieve, aangename en begrijpende dame. Haar stem geeft je rust en ze is ook to the point. Haar beweringen zijn waar en voorspellingen komen ook uit.
Ik bel graag met haar en geloof in haar, ik vind instand terug de rust bij haar.
Bedankt alweer
A&G.




Ervaring van A&G met waarzegster Sharida   Ervaring van A&G met waarzegster Sharida   Ervaring van A&G geplaatst op 29 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Beste Sharida, U bent echt 1 van mijn favorieten op deze lijn. Ik heb u 1 keer gesproken en alleen bij het horen van onze namen wist u meteen van alles te vertellen, wat ook klopt. Bij het horen van de voorspellingen kan ik alleen maar blij van worden. Tijd is moeilijk te bepalen, maar zoals u zegt komt er voor de zomer verandering voor mij te liggen. Als dat uitkomt laat ik het u zeker weten. In ieder geval bedankt voor de update en ik moet nog eventjes geduld hebben met deze man.




Ervaring van L. met waarzegster Sharida   Ervaring van L. met waarzegster Sharida   Ervaring van L. geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Lieve Sharida, u bent een ontzettend lieve vrouw en een die alles heel goed aanvoelt en ziet. Altijd weer vertrouwd als ik u bel. En altijd raak met u voorspellingen u bent goud waard lieve Sharida dikke knuffel en bedankt voor alles.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sharida   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Sharida ,
Ik heb geen woorden voor je , Ik heb best wel veel meegemaakt de laatste jaren en zonder dat ik je iets vertelde begong jij alles te zeggen wat er met mij gebeurt was en dat waren dingen die je totaal niet kon weten, je omschreef alles tot in de kleinste detail hoe straf is dat ni zeg ben sprakeloos .
Wat een gave ..




Ervaring van SA met waarzegster Sharida   Ervaring van SA met waarzegster Sharida   Ervaring van SA geplaatst op 15 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Op korte tijd heb ik U meerdere malen gesproken. U bent heel goed op voorspellingen, ook op zeer korte tijd, en komen uit. Dank je.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sharida   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Vandaag hele duidelijke reading gehad. Weet duidelijk waar ze het over heeft.




Ervaring van e met waarzegster Sharida   Ervaring van e met waarzegster Sharida   Ervaring van e geplaatst op 28 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Lieve Sharida, je bent mijn rots in de branding. Ik wil je nogmaals bedanken voor wat je allemaal voor me betekend hebt. Woorden zijn eigenlijk hier in tekort. Voor al het geduld en vertrouwen. Je advies,voorspellingen en je luisterend oor. Dat houd me op de been. Je bent een Topper. Ik bel je weer snel. Liefs S.




Ervaring van s met waarzegster Sharida   Ervaring van s met waarzegster Sharida   Ervaring van s geplaatst op 26 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Lieve Sharida, dank voor je mooie voorspellingen. Ze zijn allemaal uitgekomen. Ik heb eindelijk mijn soulmate gevonden en zit nu in de door mij zo lang gedroomde relatie. Bedankt voor al je steun en ik wens je nog heel veel mooie consulten toe.

Liefs.




Ervaring van M met waarzegster Sharida   Ervaring van M met waarzegster Sharida   Ervaring van M geplaatst op 1 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Lieve Sharida ik wil je als eerste bedanken voor wat je voor mij betekend heb in 2019. Door jou steun en energie heb ik enorm veel hou vast gehad dit jaar. Ik wens jou een super 2020 toe en we zullen elkaar ook volgend jaar weer veel spreken. Je bent een geweldig zuiver medium. Een topper. Veel liefs S.




Ervaring van s met waarzegster Sharida   Ervaring van s met waarzegster Sharida   Ervaring van s geplaatst op 30 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Lieve Sharida,
Bedankt voor het gesprek.
Credits waren op.




Ervaring van S met waarzegster Sharida   Ervaring van S met waarzegster Sharida   Ervaring van S geplaatst op 27 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Aangenaam gesprek, voelde de situatie zeer correct aan zonder dat ik ook maar iets zei. Sharida toppie en bedankt, je hebt me aangenaam verrast.




Ervaring van ANS met waarzegster Sharida   Ervaring van ANS met waarzegster Sharida   Ervaring van ANS geplaatst op 13 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Lieve Sharida, dank voor alles wat je mij vertellen kon. Je bent een lieve en zuivere vrouw. Die alles zeer goed kan verwoorden. Dank je wel en tot snel.




Ervaring van anoniem met waarzegster Sharida   Ervaring van anoniem met waarzegster Sharida   Ervaring van anoniem geplaatst op 30 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Ik kon het niet geloven maar je zei van de week dat ik dit jaar nog een baan zou krijgen. En ik heb na lang wachten gisteren de uitslag gehad. Ik heb weer een baan, begin dit jaar nog en ben superblij. Dank je.




Ervaring van A. met waarzegster Sharida   Ervaring van A. met waarzegster Sharida   Ervaring van A. geplaatst op 25 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Heb je net gesproken.
Weer zo'n helder en duidelijk gesprek
met krachtige details.
Je bent een TOPvrouw en een super medium. Spreek je gauw weer. X.




Ervaring van Marie met waarzegster Sharida   Ervaring van Marie met waarzegster Sharida   Ervaring van Marie geplaatst op 22 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  sharida is een heel lieve vrouw die zich heel goed inleeft in elk probleem en goede raad geeft.
Na een gesprek met haar heb je weer
levensmoed en kun je vele zaken weer relativeren.
Dank je wel Sharida .onze gesprekken hebben mij erg geholpen. liefs van mij.




Ervaring van arijantji met waarzegster Sharida   Ervaring van arijantji met waarzegster Sharida   Ervaring van arijantji geplaatst op 4 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Gewekdige vrouw,sorry krediet was op .ik laat je zeker weten wie het word en bel je zeker nog .




Ervaring van Sonia met waarzegster Sharida   Ervaring van Sonia met waarzegster Sharida   Ervaring van Sonia geplaatst op 2 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Dankjewel voor je mooie woorden, uitleg over mijn vraag in het e-mail consult en de warmte waarmee je het brengt.




Ervaring van N met waarzegster Sharida   Ervaring van N met waarzegster Sharida   Ervaring van N geplaatst op 2 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Lieve Sharida,Wat fijn die bevestiging over de liefde.Voelde heel goed om even te sparren,helaas kon ik niet meer bedanken vandaar via deze weg een Big Hug.X.




Ervaring van J met waarzegster Sharida   Ervaring van J met waarzegster Sharida   Ervaring van J geplaatst op 25 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-online.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-online.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-online.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-online.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden