Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-online.nl


  Online waarzegster uit Nederland geeft onmiddellijk online advies en online hulp
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegster uit Nederland geeft onmiddellijk online advies en online hulp  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online waarzegsters Daghoroscoop  Stier door online waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door online waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door online waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door online waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door online waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door online waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door online waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door online waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door online waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door online waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door online waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzegsters uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-online.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Amira
  Ervaring met waarzegster Amira
  Amira, jeetje wat een bijzondere ervaring om met je te mogen bellen. Geen woorden voor om je naar waarde te omschrijven. Ik heb nog al gebeld, en min of meer zelfde voorspelling gekregen, maar de manier waarop jij ervoor kan zorgen dat het ook echt binnenkomt echt onbeschrijfelijk. Hierbij heb ie ook nog eens noodzakelijke en op vooral op maat voor mij, de tools meegeven waarmee ik echt verder kan. Ik had je gisteren 21/9 aan de lijn, en voel het effect vandaag al. Ik voel me alvast veel beter, sterker en hoopvoller.

Ik wil je aan iedereen aanraden en vooral ook bedanken voor alles wat je doet en deelt met me.

Veel liefs.

Ps: ik let er nu op dat ik niet te hard op de ketchupfles druk. hopelijk weet je nu wie ik ben.




Ervaring van Me. met waarzegster Amira   Ervaring van Me. met waarzegster Amira   Ervaring van Me. geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Voor mij is Romyna 1 van de beste op de lijn. Ik heb zowat dagelijks contact met haar en ik kan alleen maar en weer zeggen dat zij zo ontzettend raak zit met haar inzichten en voorspellingen. Ze sleept me door een heel lastig proces wat nu echt wel de positieve kant op gaat. Ik ben blij dat ik Romyna heb leren kennen op de lijn. Naast haar goede werk is ze eerlijk oprecht en een enorme steun. Hartelijk dank voor alles Romyna. Ik raad iedereen aan om jou te contacteren. Tot snel weer. Liefs, FF.




Ervaring van FF met waarzegster Romyna   Ervaring van FF met waarzegster Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Ik vind Evs de moeite waard. Goed gesprek gehad. Op een gegeven moment echt rake dingen gezegd die ze niet kon weten. Nu wachten op haar voorspelling.




Ervaring van A met waarzegster Evs   Ervaring van A met waarzegster Evs   Ervaring van A geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Arend
  Ervaring met waarzegster Arend
  Arend is een ongelooflijke correcte helderziende met een geweldig inzicht en hoog intensief gevoel. Beantwoord al je vragen zodat je inhoudelijk een beeld krijgt van wat er nu gaande is tot de afloop van je probleem. Hij is super bedankt en wat een gave.




Ervaring van Edith met waarzegster Arend   Ervaring van Edith met waarzegster Arend   Ervaring van Edith geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marya
  Ervaring met waarzegster Marya
  Wat een zuiver medium, heb haar 2 keer gesproken haar voorspellingen zijn in heel korte tijd uitgekomen. Soms dezelfde dag of de volgende dag. Zij kan heel goed invoelen op situaties en ook heel goed in tijd. Ik zou haar een ieder aanraden een hele goed medium.

Mar.




Ervaring van M. met waarzegster Marya   Ervaring van M. met waarzegster Marya   Ervaring van M. geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Lieve Sophia, weer een mooie reading gehad, ik wacht de voorspelling van de breuk afkapping van mijn man met zijn familie af en alle andere voorspellingen. Sophia is een echte aanwinst voor deze website, een echte aanrader. Veel liefs R.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Chantal
  Ervaring met waarzegster Chantal
  Oh lieve Chantal je hebt helemaal gelijk gehad. Je gaf aan dat het nog wel een pittig gesprek zou worden maar goed zo komen nog diezelfde avond. Hoewel ik er erg bang voor was heb je helemaal gelijk gehad. We zijn er samen uitgekomen en gaan samen verder nog sterker dan we stonden. Dankjewel.




Ervaring van Sam met waarzegster Chantal   Ervaring van Sam met waarzegster Chantal   Ervaring van Sam geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Joke
  Ervaring met waarzegster Joke
  Lieve Joke,

En weer had je gelijk. Je weet me elke keer gerust te stellen en keer op keer heb je gelijk. Je bent echt een lieve, oprechte en vooral fantastische dame en je zit er gewoon keer op keer weer goed op met jouw waarnemingen voorspellingen. Mijn rots in de branding. Dankjewel kanjer.




Ervaring van Sam met waarzegster Joke   Ervaring van Sam met waarzegster Joke   Ervaring van Sam geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Lieve Annicka,

Ontzettend bedankt voor je super uitgebreide email consult. En bedankt ook voor het reinigen van mijn chakras. Erg lief. Dankjewel.

Liefs, Karin xxx.




Ervaring van Karin met waarzegster Annicka   Ervaring van Karin met waarzegster Annicka   Ervaring van Karin geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Chantal
  Ervaring met waarzegster Chantal
  Vorige week sprak ik u over een bepaald persoon. Heel vaak kwam er contact nadat ik u had gesproken. Zo ook weer deze keer. Donderdag appte hij. En binnenkort spreken we af. Ben benieuwd of dan ook uitkomt wat u vertelde. Bijna te mooi om waar te zijn.




Ervaring van A met waarzegster Chantal   Ervaring van A met waarzegster Chantal   Ervaring van A geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Een heel vriendelijk en integer medium. Qua tijdsbepaling en voorspelling tot nu toe 100 procent juist waar je toch wel stil van word. Ik bel haar zeker terug. Warme groeten. M.




Ervaring van M met waarzegster Monique   Ervaring van M met waarzegster Monique   Ervaring van M geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Heel erg bedankt voor je wijze raad, je hebt mij hiermee enorm geholpen.




Ervaring van Marion met waarzegster Sharida   Ervaring van Marion met waarzegster Sharida   Ervaring van Marion geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Amira
  Ervaring met waarzegster Amira
  lieve Amira, echt een topper.
Ben zo blij dat ik bij jou terecht kon .
Ik ben je dankbaar voor je inzichten.




Ervaring van H. met waarzegster Amira   Ervaring van H. met waarzegster Amira   Ervaring van H. geplaatst op 20 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marya
  Ervaring met waarzegster Marya
  Heeee diva, Thank you for listening and for just being real. Stay fabulous.




Ervaring van You know who met waarzegster Marya   Ervaring van You know who met waarzegster Marya   Ervaring van You know who geplaatst op 20 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Ik bel je een tijdje met de vraag of hij ooit zijn gevoelens zal uiten. Je zei dat dit gaat gebeuren. Nu is het afwachten.




Ervaring van Jade met waarzegster Olga   Ervaring van Jade met waarzegster Olga   Ervaring van Jade geplaatst op 20 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Noura
  Ervaring met waarzegster Noura
  Lieve Noura, ik heb je deze week 2 keer mogen bellen. De eerste keer heb je me gewaarschuwd voor iets en met details uitgelegd wat er zou gebeuren als ik het toch deed. Ondanks dat ik bij je consult meteen al voelde dat alles wat je zei alleen maar waarheid kon zijn, was ik toch sectisch en heb ik tegen je advies in iets geprobeerd, rara het is compleet gelopen zoals je aanvankelijk had voorspeld en me voor gewaarschuwd had.
De tweede keer dat ik je belde heb ik je dit moeten toegeven, en toch was je weer je lieve, eerlijke, zuivere , zelf. Heel geduldig heb je me nieuwe inzichten gegeven. Opnieuw moet ik toegeven dat je er weer boenk opzat. Geen woorden voor wat een sterk en zuiver iemand jij bent.

Dank je wel.
Liefs.




Ervaring van Annoniem. met waarzegster Noura   Ervaring van Annoniem. met waarzegster Noura   Ervaring van Annoniem. geplaatst op 19 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Amira
  Ervaring met waarzegster Amira
  Beste Amira, ik wil je bedanken en iedereen jou aanraden. Oprecht eerlijk ook als het geen goed nieuws is. Alles wat je vertelde is uitgekomen. Vind het ook fijn hoe de communicatie gaat
en hoe begripvol en eerlijk je bent. Dankje wel. Tot snel weer. Mvg R&B.




Ervaring van R&B met waarzegster Amira   Ervaring van R&B met waarzegster Amira   Ervaring van R&B geplaatst op 19 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Amira
  Ervaring met waarzegster Amira
  Beste amira

Ik wil je bedanken en iedereen Jou aanraden
Oprecht eerlijk ook als het geen goed nieuws is
Alles wat je vertelde is uitgekomen
Dankje wel
Vindt het ook fijn hoe de communicatie gaat
en Hoe Begripvol En eerlijk Je bent
Dankje wel
Tot snel weer

Mvg R en B
.




Ervaring van R&B met waarzegster Amira   Ervaring van R&B met waarzegster Amira   Ervaring van R&B geplaatst op 19 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Amira
  Ervaring met waarzegster Amira
  Lieve Amira ,

Een hele bijzondere lichtwerker, ze neemt je mee in haar kracht, door goed te luisteren en tegelijkertijd kan ze invoelen waar je hulp bij nodig zal hebben.

Al je voorspellen komen op korte termijn uit, dit is voor mij ideaal, zodat ik voorbereid ben als het uitkomt. Geen verrassingen. Mijn leven is een stuk makkelijker en bereik me doelen veel sneller.
Hoe vaker ik je spreek hoe meer zelfvertrouwen ik krijg mijn grote dank.
Ik heb geleerd om weer op me gevoel te vertrouwen, iets wat ik heel lang niet meer kon.

Normaals je bent een mooi mens met liefde voor iedereen. Dankbaar.




Ervaring van Sharda met waarzegster Amira   Ervaring van Sharda met waarzegster Amira   Ervaring van Sharda geplaatst op 18 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Annicka, ik heb je om een emailconsult gevraagd omdat ik meestal zelf online ben op momenten dat jij er ook bent. Ik moet zeggen mindblowing, ik heb nooit eerder en dan bedoel ik echt nooit, zoveel correcte informatie gekregen. Buiten natuurlijk hetgeen wat nog moet komen. Ik wil je bedanken om je snelle antwoorden en je ook al werk ik zelf op de lijn van harte aanbevelen aan iedereen die straigt to the point antwoorden wil, waar ik zelf in mijn readings ook naar streef. Dikke pluim voor je gave.




Ervaring van ... met waarzegster Annicka   Ervaring van ... met waarzegster Annicka   Ervaring van ... geplaatst op 18 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Hophe
  Ervaring met waarzegster Hophe
  Hophe is eerlijk en wat zij ziet is waar.
Ik heb vertrouwen in haar.




Ervaring van petra met waarzegster Hophe   Ervaring van petra met waarzegster Hophe   Ervaring van petra geplaatst op 18 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Micha
  Ervaring met waarzegster Micha
  Micha is een TOP medium .X.




Ervaring van nd met waarzegster Micha   Ervaring van nd met waarzegster Micha   Ervaring van nd geplaatst op 18 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Hey Sissy, wat een verademing was het om met je te spreken. Je was heel helder, to the point en ik was vooral beduusd zei ik herhaaldelijk. Je gaf aan dat de jongeman me ten huwelijk ging vragen. Je begon met hij is ongeduldig, hij wilt dat je naar hem toe komt en bij hem komt wonen. Zo leuk. Zag ik echt niet aankomen deze voorspelling. Dezer dagen zou er contact komen en na mijn vertrek naar huis is hij heel even gaan vluchten in z'n werk en sport om het te verwerken en om te gaan met het intense gevoel. Alle gedachtes gingen naar mij toe vanuit hem. Ben zo benieuwd. Ik laat het los. Ik stop het in een doosje en zal je voorspelling koesteren. Heb vertrouwen in je voorspelling. Ik zie weinig en je kwam heel snel met antwoorden. Heel mooi hoe helder je kunt zien. Je hebt echt een prachtige gave. Ik zal aan je denken als ik in het buitenland woon en weer daar ben met hem. xxxxx.




Ervaring van LadyHoliday met waarzegster Sissy   Ervaring van LadyHoliday met waarzegster Sissy   Ervaring van LadyHoliday geplaatst op 18 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Carola. Dankjewel voor vandaag XX Minuten waren op. en je hebt gelijk over twee huizen. Er is inderdaad maar 1 hahah. Tot snel weer XXX.




Ervaring van Vaste beller met waarzegster Carola   Ervaring van Vaste beller met waarzegster Carola   Ervaring van Vaste beller geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marya
  Ervaring met waarzegster Marya
  Ik heb Marya al best vaak gesproken en iedere keer zet zij mij terug in mijn kracht. Het is een hele lieve eerlijke oprechte vrouw die geen nonsens verteld. Ik heb alle vertrouwen in haar inzichten en voorspellingen. Tot gauw weer lieve vrouw. Liefs, FF .




Ervaring van FF met waarzegster Marya   Ervaring van FF met waarzegster Marya   Ervaring van FF geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  heel bijzonder, 2 vragen waar ik zo mooi en compleet antwoord op kreeg. heel waardevol ook, SUPER DANK.




Ervaring van Maaike met waarzegster Annicka   Ervaring van Maaike met waarzegster Annicka   Ervaring van Maaike geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marya
  Ervaring met waarzegster Marya
  Heel fijne vrouw om me te praten en stelt je meteen gerust. Is heel eerlijk en oprecht hoe de zaken gaan lopen.




Ervaring van T met waarzegster Marya   Ervaring van T met waarzegster Marya   Ervaring van T geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Heb je net gesproken, je was er bonk op lieve Valentine. Directe antwoorden op me vraag, dank je.




Ervaring van Saake met waarzegster Valentine   Ervaring van Saake met waarzegster Valentine   Ervaring van Saake geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve Thaiis,

Zonder veel gezegd te hebben wist jij precies hoe mijn ex partner in elkaar zat. Ik was in shock hoe goed en precies jij dat zag. Ik wil niet in veel details treden, het was een eye opener. Mijn ziel zag deze man als hoe jij hem beschreef, hoewel hij mij probeerde te overtuigen dat allemaal aan mij ligt. Ik wist zeker dat ik het wilde uitmaken maar je bevestiging was de extra push die ik nodig had. Het keerpunt in onze relatie was mijn kinderwens en dat vertelde je gewoon. Zonder dat ik daar iets over verteld heb. Echt dank je wel voor alles. Ik zal je zeker nog bellen als ik weer je kracht en inzicht nodig heb. Ik zal sterk blijven.




Ervaring van Jane met waarzegster Thaiis   Ervaring van Jane met waarzegster Thaiis   Ervaring van Jane geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marya
  Ervaring met waarzegster Marya
  Dankjewel lieve Marya, ik heb je gisteren en vandaag gesproken. Je bent duidelijk in wat je doorkrijgt. En hierin ben je kort en krachtig. Je houdt mensen niet langer aan de telefoon dan nodig. Je geeft zo mooi vertrouwen. Je bent goed.

Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met waarzegster Marya   Ervaring van Karin met waarzegster Marya   Ervaring van Karin geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Arend
  Ervaring met waarzegster Arend
  Ben zeer onder de indruk van Arend zijn gave. Als een verkenner die jou vooruit loopt op een donker pad laat hij je de mogelijkheden zien. De uitleg is zo helder dat je na het gesprek de route kent en met wat meer zekerheid, voorbereid je weg kan vervolgen. Zeer goed medium.




Ervaring van Jim met waarzegster Arend   Ervaring van Jim met waarzegster Arend   Ervaring van Jim geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  In een woord fantastich, niemand heeft me zo in mijn mezelf laten geloven als zij. Girls Power. Mooie ware woorden. Dankje voor deze.




Ervaring van Bianca met waarzegster Sanne   Ervaring van Bianca met waarzegster Sanne   Ervaring van Bianca geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yellow
  Ervaring met waarzegster Yellow
  Dankjewel Yellow. Hij moet idd maar met z,n billen bloot. Je hebt me weer op de juiste energie gezet.
Nogmaals dankjewelxxxxx.




Ervaring van M met waarzegster Yellow   Ervaring van M met waarzegster Yellow   Ervaring van M geplaatst op 16 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Super lieve dame, ze kon de persoon zeer goed beschrijven. Ze ziet het allemaal goed komen. Zeer aangenaam persoon om mee te praten, het gesprek heeft mij echt deugd gedaan. Wanneer er verandering komt dan hoor je van mij. Lieve groetjes Yolanda.




Ervaring van yolanda met waarzegster Sophia   Ervaring van yolanda met waarzegster Sophia   Ervaring van yolanda geplaatst op 16 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster MathildaNili
  Ervaring met waarzegster MathildaNili
  Beste Mathilda Nili, dit was vanmorgen een eye opener. De goede raad die je gegeven hebt ga ik zeker doen. Mijn leven herpakken en aan mij denken. Bedankt voor deze reading R.




Ervaring van R met waarzegster MathildaNili   Ervaring van R met waarzegster MathildaNili   Ervaring van R geplaatst op 16 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-online.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-online.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-online.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-online.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden